Bannerul tau aici 600 x 90Sep/11

29

Alatura-te AIESEC Sibiu

Ca in fiecare fiecare inceput de an universitar venim cu o provocare pentru tinerii studenti : o noua experienta de viata.
AIESEC Sibiu recruteaza membri noi carora le ofera oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, prin pozitii de leadership si stagii internationale ce se desfasoara in 100 de tari din intreaga lume.

Campania de Recrutare se va derula pe parcursul a 3 saptamani, intre 1-20 octombrie. Recrutarea de noi membrii implica o promovare intensa a localului in facultati prin intermediul standurilor din cadrul acestora, prezentari la clase si discutii directe cu studentii.

Vor fi 3 prezentari ale organizatiei in urmatoarele date, care vor începe de la ora 19:00:

7 octombrie – Facultatea de Inginerie

13 octombrie – Facultatea de Ştiinţe Economice

19 octombrie – Facultatea de Jurnalistică

Programul campaniei de recrutare este urmatorul:

1-20 octombrie – promovare si aplicari

21-24 octombrie – interviuri si selectie

25 octombrie – prima sedinta

Prezenta ta conteaza. Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume impreuna cu AIESEC.

AIESEC crede in schimbare. Acest scop este realizat prin dezvoltarea liderilor care sa aiba un impact pozitiv in societate, prin stimularea implicarii active in comunitatea locala si prin dezvoltarea calitatilor si abilitatilor. AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in peste 110 de tari si teritorii, cu peste 32.000 de membrii si 60 de ani de existenta.

Completeaza pana pe 20 octombrie formularul de aplicare la www.aiesec-sibiu.ro sau in forma fizica la standurile noastre.

Bookmark and Share

Popularity: 10% [?]

RSS Feed

No comments yet.

Care e parerea ta?

<<

>>

Find it!